Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 mei 2013

Nog drie jaar parkeren

KAAG EN BRAASSEM – De eigenaar van de A4 Mall (Veenderveld 10) mag in ieder geval nog de komende drie jaar zijn terrein beschikbaar stellen voor het parkeren van auto’s. En dat zijn dan de auto’s die door een bedrijf van Schiphol naar de A4 Mall gereden worden. Dit besluit nam het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 april.

De auto’s staan in afgesloten bedrijfsruimten. De brandweer heeft geen bezwaren aangezien er zowel bij als na de oplevering van het pand is gebleken dat er voldoende aandacht is besteed aan het onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen. Ook zijn er de afgelopen jaren nooit klachten binnengekomen over het parkeren.