Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

25 juni 2013

Bas de Wit Mode


Vijf Meiplein 96, 071-5288988, Leiden

Het is alweer zo ver; bij Bas de Wit Mode is de grote zomeropruiming van start gegaan. De complete zomercollectie, met prachtige felle kleuren, is sterk afgeprijsd. Met kortingen variërend van 20% tot wel 50%!

Maar daar houdt het feest niet mee op. Wie namelijk de actiecoupon onder dit artikel meeneemt naar de zaak, krijgt nog eens 10% extra kassakorting bovenop de al bestaande kortingen! Eigenaar Bas de Wit stelt dan ook: ‘Deze zomeropruiming is een mooie gelegenheid om nog voor de zomervakantie uw garderobe aan te vullen.’

Bas de Wit Mode staat bekend om haar grote collectie van bekende kwaliteitsnamen als State of Art, Brax, MACJeans, Gant en Hugo Boss. Maar ook vinden de klanten hier Tommy Hilfiger en Olymp. Schoenen van Barleycorn, rechtstreeks geïmporteerd uit Italië. Heel bijzonder is ook het polosportmerk La Martina, dat gemaakt wordt in het geboorteland van Máxima; Argentinië. Het is zaak om snel te zijn, want Bas de Wit Mode heeft voor elk wat wils.

Bas de Wit tipt: ‘Heel populair is ook de chino; dat is een broek met een steekzak, die een wat smallere voetwijdte heeft, dus ook iets modischer is. Dankzij de moderne pasvorm en in combinatie met een fraaie bootschoen geeft dat een lekker zomers beeld.’ Hij vervolgt: ‘Naast onze collectie casual hebben we een ruim aanbod confectie met kostuums van Tommy Hilfiger. En de bijpassende hemden van Tommy en de kreuk- en strijkvrije overhemden van Olymp maken de zaak helemaal af.’ Daarnaast bestaat de State of Art winkel aan de Nieuwe Rijn (het voormalige Paddenburgpand) ook alweer 1 jaar! Voor een complete collectie van State of Art moet u in deze prachtige winkel zijn. Ook daar is de sale inmiddels gestart.