Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 juni 2013

Colijn Interieur

Familiebedrijf met passie
Verdamstraat 6, 2313 PN Leiden, T: 071 514 2421
Colijn Interieur is een echt familiebedrijf, dat al 36 jaar voor al uw interieur hét gezicht is van Leiden en de wijde omgeving. Het zijn mooie tijden, want niet alleen is de zaak het afgelopen jaar van binnen helemaal opgefrist, ook de buitenkant heeft een nieuwe ‘look’ gekregen. Iedereen die bij de zaak naar binnen loopt, komt tot de ontdekking: ‘Hier is het verrassend anders!’
Vol passie staan mede-eigenaren Inge Colijn en Frans Colijn (zus en broer) de klanten met raad en daad terzijde. Hierbij goed ondersteund door hun bedrijfsleider Jan-Willem Rijnsburger. En ook de derde generatie staat te trappelen om vanaf september volop mee te helpen in de zaak. ‘Onze ouders Cor en Anneke Colijn zijn de zaak in 1977 in een garage gestart en door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld’, zo laten de eigenaren weten, terwijl ze een rondleiding door de zaak geven.
Inge Colijn wijst aan: we hebben allemaal stijlkamers gemaakt, zodat de bezoekers kunnen zien hoe je verschillende stijlen ook kunt combineren. Juist met een wandeling door onze winkel komen de mensen op nieuwe ideeën. We noemen dat eclectisch combineren, waarbij je de goede meubelen met elkaar samenbrengt. En dan passen een oud erfstuk, een klassiek tafeltje met een moderne bank vaak heel mooi bij elkaar.’
Dat is ook een van de redenen waarom Colijn Interieur samenwerkt met stylistes, die tevens meehelpen met het continue verfrissen van de showroom en de toonzaal. Veel van het interieur kopen de eigenaren zelf op beurzen in Parijs en Milaan. ‘We hebben onder meer kwaliteitsmeubelen van Nederlandse en Duitse fabrikanten. Wanneer de consument het wil, kan bijna alles op maat gemaakt worden. ‘ Vol passie vervolgt Inge Colijn: ‘Het is heerlijk om met deze zaak bezig te zijn. We bezoeken de beurzen juist om die bijzondere meubels te krijgen, die net een stukje apart zijn.’ Het komt wel eens voor, dat klanten twijfelen of een meubelstuk in de zaak wel past in hun huis. Dat is geen probleem voor dit familiebedrijf, want desgewenst wordt dit meubelstuk bij u thuisgebracht, zodat u ter plekke kunt bekijken hoe het bevalt.
Nu de winkel weer helemaal vernieuwd is van buiten en binnen, krijgen de bezoekers de gelegenheid gebruik te maken van enkele unieke aanbiedingen. Zoals een complete inrichting voor nog geen 4.000 euro! Voor iedereen is er wat wils bij Colijn Interieur; of je nu op kamers gaat, of op zoek bent naar een mooie, traditionele bank. Maar bij Colijn Interieur is eigenlijk alles te krijgen voor het binnenhuis. Hebt u interesse in bedden, verlichting, behang of vloeren? Of bent u juist op zoek naar een kast, fauteuil, bank of fraai meubelaccessoire? Geniet van merken als Dièz, Machalke, E-design en nog veel andere (Nederlandse) producten. Wilt u ideeën opdoen voor bij u thuis? De producten van Colijn Interieur zijn te bezichtigen in enkele modelwoningen of kijk op: www.colijninterieur.nl.