Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 september 2013

Sanisale.com opent nieuwe winkel

Kortingen tot 50%

Meubelplein 1B 2353EX Leiderdorp

Het zal niet lang meer duren of Sanisale.com wordt de grootste sanitair- en tegelwinkel van Nederland. Nu al heeft dit bedrijf 217 vestigingen door het hele land en begin september wordt de nieuwste vestiging geopend. Bij Sanisale.com kunnen de consumenten, ZZP-ers en bedrijven alle A-merken voor bodemprijzen krijgen. De unieke combinatie van outletprijzen met uitstekende service maakt dat iedere dag honderden nieuwe klanten Sanisale.com weten te vinden.

 

De drijvende krachten achter de Leiderdorpse vestiging van Sanisale.com zijn Michael Grootjans (tevens eigenaar van Sanisale.com Amstelveen en Alphen) en Michael van der Meer. Met hun team van professionele medewerkers staan ze de klanten te woord en geven ze advies over het beste product dat bij de klant past. De bezoekers kijken hun ogen uit in de winkel en dat is niet verbazingwekkend. Overal om hen heen staan merken als Rowe, Hotbath, Assenti, Revital en Ecofloor. Maar ook merken als Hansa, Sphinx en Villeroy & Boch ontbreken niet.

 

Grootjans laat weten: ‘Als winkelketen worden we groot en sterk en daar plukken de klanten de vruchten van. Wij krijgen betere inkoopkortingen en zijn altijd goedkoper dan andere zaken. Daarnaast bieden we alle service die heel luxe zaken ook verstrekken, zoals montage, 3D-ontwerpen en bezorging. Alle producten zijn nieuw, met minimaal vijf jaar garantie op het hele assortiment. Wat je niet van een outlet verwacht, doen wij dus wel en dat is heel plezierig voor onze klanten.’

 

Midden september wordt de winkel feestelijk geopend. ‘Voor de klanten hebben we een grote openingsactie. Niet alleen geven we tot 50% korting op ons hele assortiment, maar ook betalen wij de 21% BTW. Deze krijgt u dus bovenop de al laagst geprijsde artikelen cadeau! Ook zijn dan fraaie Grohe douchesetjes en toiletsetjes voor heel weinig te krijgen. We verwachten een grote drukte, net zoals bij de openingen van onze andere vestigingen.’