Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 december 2013

Actie van de maand: Bloemenshop Hogenboom

10% korting op kerstkransen
LEIDEN – In deze fijne decembermaand is het ook goed te weten dat er mooie kortingsacties zijn. En Bloemenshop Hogenboom haalt hiervoor dan ook alles uit de kast. Eigenaren Cynthia van der Nagel en Henk Hogenboom gunnen iedereen een prachtige kerstkrans in huis en daarom worden alle kerstkransen, met inlevering van de bon uit het Witte Weekblad, aangeboden met 10% korting!
En dat niet alleen, de consumenten kunnen de hele maand december kiezen uit maar liefst 15 verschillende kerstkransen, die stuk voor stuk goed betaalbaar zijn. De prijzen voor deze kransen variëren van 5,99 euro tot slechts 12,50 euro. Het wordt nog beter, want kerststukken zijn al verkrijgbaar vanaf 4,99 euro. Deze kerststukken worden geheel volgens de laatste trends en de wensen van de klanten samengesteld, zo legt Van de Nagel uit. ‘De kerststukken maken we veel meer zelf, met natuurlijke materialen en meerder soorten groen. Wij gaan het doen met trend en groen.’
En Bloemenshop Hogenboom is helemaal in de kerstsfeer, want vanaf 6 december verkoopt de winkel weer kerstbomen. Cynthia en haar man Henk zijn persoonlijk naar het Duitse Sauerland afgereisd om daar de mooiste exemplaren blauwsparren en Nordmann bomen te selecteren. De kerstbomen zijn er in alle soorten en maten, in potten en afgezaagd. ‘We hebben al blauwsparren in pot vanaf 12,50.’
Bloemenshop Hogenboom levert ook tafelstukjes aan bedrijven, restaurants en verzorgingstehuizen. En wie op zoek is naar een fraai rouwarrangement of een mooi bruidsboeket is ook bij deze bloemenzaak op het juiste adres. ‘De mensen kunnen kiezen uit onze showmap en via www.bloemenshophogenboom.nl met zelfgemaakte rouwarrangementen. Dan zorgen wij ervoor dat het arrangement dagvers wordt afgeleverd in de vorm en kleuren die de klant wenst.’ Ook het bruidswerk, zoals bruidsboeketten, corsages en bloemstukken worden flink uitgebreid.
 
Voor meer informatie: Bloemenshop Hogenboom, Bevrijdingsplein 1a, 2321 BV Leiden, T: 071 572 0059. Vanaf nu ook iedere maandag open van 11:00 uur tot 18:00 uur.