Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2013

Advocaat met passie

Noest Advocatuur
Forsythiastraat 42, 2165 CH Lisserbroek, T: 0252 864 956
LISSERBROEK – Dit jaar richtte Astrid Noest haar eigen advocatenbureau op: Noest Advocatuur en hiermee is zij de eerste en enige advocaat in heel Lisserbroek. Nu al weten mensen uit de hele regio haar te vinden, juist omdat Noest datgene kan bieden wat bij andere advocaten ontbreekt: de ware passie voor de cliënt en de drive om alles uit een zaak te halen wat er in zit.
Haar idealistische instelling kwam op 12-jarige leeftijd leeftijd boven drijven. ‘Toen wilde ik al advocaat worden en door het graven in de rechtboeken de mensen helpen.’ Tijdens haar rechtensstudie werkte ze als griffier bij het Gerechtshof in Den Haag. ‘Hier kwam voor mij het recht pas echt tot leven; je ziet de mensen achter de stukken. Daar ontluikte de ware passie. Het leek me zo geweldig om als advocaat er te staan voor je client.’
Noest heeft voor verschillende advocatenkantoren gewerkt, maar ze bruiste van de ideeën hoe het beter kan. ‘Ik wilde af van die urenfabriek, maar met vaste prijzen werken. Zo krijgen de mensen een stuk extra begeleiding voor minder geld en ze weten waar ze aan toe zijn.’ Noest houdt zich voornamelijk bezig met Arbeidsrecht, maar werkt ook samen met haar cliënten aan contractrecht, incasso’s, consumentenrecht en het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Afspraken kunnen overdag en ’s avonds gemaakt worden.