Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2013

Complete metamorfose bij Friendshair

LEIMUIDEN – Razend enthousiast zijn de klanten van Studio Friendshair over de metamorfose die de zaak eerder dit jaar heeft ondergaan. Keer op keer neemt eigenaar Francis Peeters en haar deskundige team de complimenten in ontvangst en Peeters wordt er soms haast verlegen van. De nieuwe ‘look’ van de kapperszaak is slechts één van de voorbeelden van de professionele wijze waarop de klanten verzorgd worden. Niet alleen op het gebied van haar, maar ook voor een complete wellness-ervaring.
Elke dag geniet Peeters van haar vak, zo laat ze weten: ‘Je bent heel creatief bezig en ik vind het fijn om met de mensen om te gaan. Ik werk hier al 22 jaren heb de mensen groot danwel grijs zien worden.’ Waar andere kapsalons zich alleen richten op het haar, gaat Studio Friendshair een forse  stap verder. Dit dankzij een samenwerking met een schoonheidssalon. Hierdoor kunnen de mensen genieten van niet alleen een nieuw kapsel, maar ook een pedicure of manicurebehandeling en desgewenst een complete schoonheidsmake-over.
Om de samenwerking te vieren, houdt Studio Friendshair een speciale actie. Wie zich even helemaal wil laten verwennen, kan voor slechts 55 euro een schoonheidsbehandeling krijgen, waarna ook het haar gewassen en geföhnd wordt. Op die manier kom je als vrouw (of man!) weer helemaal gerestyled de salon uit.
De kwaliteit staat bij Studio Friendshair voorop, daarom wordt bijna uitsluitend gewerkt met producten van Indola. ‘Hiermee blijven de kleuren lang goed en glanzend voor een periode van zes tot acht weken!’ Peeters merkt dat niet alleen vrouwen er goed uit willen zien. Ook steeds meer kinderen en mannen volgen de laatste trends, zoals de Pellélook voor de jongens. De dames hebben het gemakkelijk: tegenwoordig is ieder kapsel ‘in’, of het nu asymmetrisch, hoog, bol of glanzend is.
Studio Friendshair, Dorpsstraat 90, 2451 AS Leimuiden, T: 0172 509 149, W: www.studiofriendshair.nl.