Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2013

Lunchroom Elleni

 
Zoveel meer dan alleen maar een lunchroom
LEIDEN – Lunchroom Elleni is een echt familiebedrijf waar drie zussen de scepter zwaaien. Continue bedenken ze nieuwe gerechten en altijd staan ze met een grote glimlach klaar voor hun gasten. Het is dan ook niet voor niets dat Lunchroom Elleni is verkozen tot Winkel van de Maand.
Bij Elleni wordt alles vers gemaakt. Of het nu gaat om de panini’s (traditioneel en luxe), de smoothies of de zoete en hartige lekkernijen. Wie loopt het water niet in de mond bij het zien van bijvoorbeeld een panini Elleni, met rucola, gerookte kip, pestomayonaise en taugé?
De herfst heeft nadrukkelijk haar intrede gemaakt in Leiden en de zussen van Elleni hebben hier hun productenlijn ook deels op aangepast. Nu kunnen de gasten Glühwein bestellen, maar ook diverse koffies met smaken zoals vanille, caramel, geroosterde hazelnoot en speculaas. ‘Ook hebben we de lekkere huisgemaakte en zeer populaire worteltaart met speculaas er in’, informeren de zussen. ‘Of geniet van een bijzonder champignonpasteitje; dat zijn de extra dingen waar we mee uitpakken.’
In de maand november heeft Elleni de panini Parrumo in de aanbieding; met parmaham, rucola, mozarella en pijnboompitjes, met een vleugje pesto er overheen. Dit kan eveneens warm geserveerd worden. Ook de feestdagen gaan niet voorbij aan Elleni. In november wordt de zaak fraai versierd in afwachting van de goedheiligman. Alle gasten met gelovende kinderen krijgen dan een pepernotenverrassing en regelmatig komt de pietenband spelen op het Bevrijdingsplein.
De eigenaressen hebben een aantal goede jaren achter de rug, waarbij Elleni een stijgende lijn heeft doorgemaakt. De lunchroom wordt namelijk voor veel gelegenheden gebruikt. Ook zijn er veel mensen die genieten van de speciale ‘High Tea’; een chocolade fondue en een étagère met diverse lekkernijen, zowel zoet als hartig, die gepresenteerd worden op een sfeervol gedekte tafel. En iedere zondag is er de High Tea Special, voor twee personen een High Tea vol met zoetigheden, chocoladefondue met vers fruit, diverse belegde panini’s en onbeperkt thee. En dat voor maar 25 euro!  Ook wordt Elleni regelmatig geboekt voor partijen tot 50 personen. Of het nu gaat om feesten, partijen, verjaardagen of recepties.
 
Bevrijdingsplein 52, Leiden, T: 071 750 7968, E: info@elleni.nl, W: www.elleni.nl.