Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2013

De Wit Mode

Herfstvoordeel is begonnen
LEIDEN – Al 41 jaar is De Wit Mode een begrip in Leiden en de wijde omtrek en al die tijd staan klantgerichtheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Om de komst van het najaar te vieren biedt De Wit Mode een geweldig kortingsvoordeel aan.
Eigenaar Koen de Wit valt meteen met de deur in huis. ‘Het herfstvoordeel is begonnen! We pakken uit met de Actie van de Maand. In deze krant vindt u een actiecoupon en met dit bonnetje krijgt u maar liefst 25 euro korting op alle producten, bij een  besteding vanaf 150 euro.’ Het is een unieke kans die de liefhebber van kwaliteitskleren niet kan laten liggen.
De Wit Mode heeft op dit moment een ruime collectie van jassen van de vaste merken als Creenstone, Milo en Fuchs Schmitt. Voor elk wat wils, dus! Maar een ware hit zijn de nieuwe jassen van Safe the Duck. Deze dunne jasjes zijn uitgevoerd met eendvriendelijke dons. Ze zijn echter niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor de eigen portemonnee. De eigenaar: ‘Dit zijn kwaliteitsjassen die bij uitstek geschikt zijn voor de tussenseizoenen.’
Wie goed voorbereid wil zijn op de winter, wandelt ook bij De Wit Mode naar binnen. Daar zijn onder meer leuke nieuwe wolgebreide mutsjes verkrijgbaar; in unikleuren of melée. Ook de sjaals zijn heerlijk warm in mooie Paisleyprints, bloemenprints, maar ook pied de cock prints.
De Wit Mode voert alleen de beste merken, zoals Another Woman, Betty Barclay, Gerry Weber, Michele, Taifun en Zerres. Maar ware modekunstwerkjes zijn ook de jassen van Creenstone, Milo en Fuchs Schmitt. ‘We hebben heel mooie dark navy en kobalt kleuren. Wol is hot. Poncho’s hebben we bijvoorbeeld in het legergroen, maar ook het traditionele zwart. Daarnaast hebben we camelkleurige en off-white jassen met fraaie kragen’, aldus De Wit. Voor meer informatie: Vijf meiplein 112 – 114, T: 071 576 6020, W: www.dewitmode.nl.