Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2013

Gemakkelijk en goedkoopMobox Mobiel self storage
LISSE – Bijna iedereen kent wel het bedrijf Menken Self Storage in Noordwijkerhout en hieruit ontstond vier jaar geleden de onderneming MOBOX. Dit bedrijf werkt met een uniek concept: wie tijdelijk de meubelen aan de kant wil hebben voor een verhuizing of verbouwing huurt een mobiele opslagruimte; de MOBOX.
De eigenaar, Thomas Menken, licht toe hoe het werkt: ‘Wij bezorgen een lege MOBOX met een omvang van 14 kuub bij u voor de deur. U laadt uw MOBOX zef in, waarna wij de volle MOBOX ophalen en de opslag verzorgen.Wij bezorgen uw MOBOX veilig terug. Laat u verrassen door de mogelijkheden en de lage prijzen.’
Voor veel mensen is de MOBOX een fantastische ervaring. Niet alleen liggen de huurprijzen ver onder de tarieven van de professionele verhuizers. Ook kan de MOBOX drie dagen lang bij de deur blijven staan. Dan kan het verhuizen van de meubels en andere voorwerpen zonder stress plaatsvinden. Geen gedoe, geen tijdnood en een kwestie van gemak dient de mens. Verhuisdekens worden standaard meegeleverd, net als de banden om de goederen goed vast te zetten.
Menken vertelt: ‘Dit is een totaalopslagpakket waarmee we de Randstad en het hele land kunnen bedienen. De MOBOX wordt niet alleen gebruikt bij een verbouwing of verhuizing, maar ook hebben we zakelijke klanten, zoals modezaken die hun zomer- en wintercollectie opslaan.’ Het is mogelijk meerdere MOBOXEN te huren. Voor tarieven, de ruimtecalculator en meer infomatie: zie www.mobox.nl.