Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 december 2013

Actie van de Maand

Slagerij De Roode pakt uit met feestdagen
LEIDEN – De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen kijkt er naar uit om dit jaar in stijl af te sluiten. Met een heerlijk kerstdiner, waarin de vleesgerechten van slagerij De Roode zorgen voor een geweldige smaakbeleving. Voor alle fijnproevers heeft de slagerij dan ook een speciale aanbieding: 500 gram varkensfilet rollades voor slechts € 5,95!
Dit jaar zijn ook de gourmetschotels razend populair, samen met de fondueschotels en steengrillschotels. Hiermee hebben de kerstgenieters een uitgebreid assortiment van allerlei verschillende typen vlees; dus is er voor elk wat wils. En wat is een Kerstmaaltijd zonder wild? Deze vorm van etensgenieten wordt door almaar meer mensen omarmd. Of het nu gaat om een heerlijke reebout, fazantenboutjes, konijnenboutjes of een sappig hertenbiefstukje. Loopt het water u al in de mond? Wat dacht u dan van wild zwijn, haas of parelmoertournedos?!
En natuurlijk heeft slagerij De Roode allerlei types rollades, zoals schouderfilet, runderrollade en kalfsrollade. Of probeer de speciaal voor de klanten gemaakte erwtensoep; een waar genot in deze dagen, waarbij de temperatuur buiten tot onder nul daalt.
De medewerkers van slagerij De Roode merken, dat hun klanten steeds weer terugkomen. En hoe komt dat? Heel simpel; niet alleen een uitstekende service, maar als de klanten het willen, krijgen ze ook persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de manier waarop een gerecht het beste bereid kan worden. Eigenaresse Caroline Nagtegaal heeft een goede kerstideetip voor wie nog niet weet wat mooi en verrassend zal staan op de kersttafel: ‘Neem een gerookte eendenborstfilet als voorafje en rond dat lekker af met een sinasappelsausje. Om je vingers bij af te likken!’
Wie iets bijzonders wil, kan ook altijd bij slagerij De Roode terecht. In dat geval is het verstandig om dit van tevoren telefonisch aan te geven, zodat de traiteur uw wensen kan vervullen.
Vijf Meiplein 18 – 32 Leiden, T: 071 531 5005, W: www.slagerij-traiteurderoode.nl, F: www.facebook.com/slagerijderoode, T: www.twitter.com/roodeslagerij.