Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 december 2013

Winkel van de Maand

 
ETOS Luifelbaan is klaar voor de feestdagen
LEIDEN – De winkel ETOS Luifelbaan ziet er weer schitterend uit! En wat nog veel belangrijker is; hier kunnen tientallen decembercadeau’s gekocht worden voor extreem lage prijzen. Speciaal voor Sinterklaas heeft ETOS schoencadeautjes voorbereid: prachtige kindergeschenken die minder dan 3 euro kosten. En ook voor de Kerstdagen wordt flink uitgepakt met veel goede producten en lage prijzen. Daarom is ETOS Luifelbaan met recht de Winkel van de Maand.
ETOS onderscheidt zich met een zeer toegankelijke winkel en is voorzien van een ruim en overzichtelijk assortiment. Eigenaresse Ellen van Rijn: ‘Het is daarom een plezier om hier te shoppen, mede omdat onze ervaren en vriendelijke medewerkers van advies kunnen zijn over zaken als gezondheid, verzorging en schoonheid.’
De decembermaand staat bij velen bekend als ‘dure’ maand, maar dit geldt niet voor de klanten van de ETOS. Van Rijn: ‘Wij bieden een aantal items voor onder de 5 euro en hebben dus cadeaus voor elke portemonnee. Bovendien pakken onze medewerkers alles netjes in.’ De ETOS heeft bijna continue originele weggeefacties, zoals tiara’s een gratis washandjes van Sint en piet. Tot en met 8 december krijgen klanten gratis Playmobiel bij de aankoop van verschillende artikelen. Daarnaast kunnen de consumenten handdoeken met allerlei trendy kleuren sparen. Voor slechts één euro en vijf spaarstickers kunnen die handdoeken bemachtigd  worden.  
De klant heeft bij ETOS de keuze uit tal van bekende topmerken. Ook zijn er mooie nieuwe producten, zoals de fraaie babyspullen van VIB (Very Important Babies). Deze leuke rompertjes, babycapejes, slofjes en shirtjes zijn een geweldig cadeau om te krijgen én te geven. Ook nieuw zijn de verfrissende ETOS Wellness producten voor bad en body en wat dacht u van de Sensational Nail Gel? Met complete en trendy gel-nagelsets.
De eigenaresse neemt de gelegenheid om de vele klanten te bedanken voor hun complimenten over de nieuwe etalages, die onlangs gereed zijn gekomen. Sinterklaas is nog niet afgelopen, maar Van Rijn kijkt al vooruit naar de kerstlook, die de winkel vanaf 6 december zal versieren. ‘Dan hebben we allerlei nieuwe en voordelig geprijsde kerstitems, die zich meer richten op glitter en glamour voor volwassenen.’