Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 december 2013

Klaar voor de feestdagen!

LEIDEN – Al 19 jaar siert Ridder’s Kaashuis het Diamantplein. Eigenaar Barry Ridder leerde ooit het vak van zijn vader en besloot bijna twee decennia geleden om het zelf te doen. Met hart en passie voor de zaak en niet voor niets komen klanten uit de wijde regio naar Ridder’s Kaashuis, waar overigens veel meer dan alleen kaas te krijgen is.
Tijdens het interview komt een klant binnen lopen. Vol bewondering stelt ze: ‘Als ik hier een poosje niet geweest ben, heb je het steeds weer veranderd. Wat is het mooi, zeg!’ Ridder lacht: ‘Ik blijf de zaak veranderen. Dat is wel een tik, maar ik wil de winkel almaar mooier maken. Zo hebben we sinds kort een nieuwe broodkast en kasten onder de koeling. Op die manier blijven we altijd een beetje verbouwen.’
Voor de argeloze shopper is de zaak dan ook een lust voor het oog en het vakmanschap werpt zijn vruchten af. Zo is Ridder’s Kaashuis aangesloten bij het gerenommeerde samenwerkingsverband ‘Cheesery’. Dit levert ook weer mooie inkoopvoordelen op. Heel bijzonder is het, dat in de winkel veel meer dan alleen kaas te koop is. ´We zijn meer dan een kaashuis en hebben heel veel specialiteiten. We verkopen echte paté´s, Zwitserse en Franse bergkazen en fijne vleeswaren als rauwe ham en salami.´ Maar ook kunnen de klanten kiezen uit noten, brood, tapa’s, biologische theesooren en Belgische kerstbonbons. Met vakmankennis stelt Ridder: ´En we hebben in onze zaak alleen maar Noordhollandse kazen, natuurlijk: dat is de beste kwaliteit. De Zuid-Hollandse kazen zijn namelijk wat droger.´
 
Voor de feestdagen pakt Ridder´s Kaashuis helemaal uit: ´Onze heerlijke boerenkerstkaas is verkrijgbaar voor 8,95 euro per kilo. Ook selecteren wij voor iedere consument die dat wil een fraai kaasplateau. Kerstpakketten maken we ook; voor zowel bedrijven als particulieren. Vanaf 12,50; met wijn, kaas, nootjes en zelfs kaasplankjes. Voor meer informatie: www.cheesery.nl. Voor de broodjesdienst: www.leidsebroodjes.nl.