Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 maart 2014

Inktspecialist

Hogewoerd 12 M te Leiden, T: 071 512 2696
Tienjarig bestaan groots gevierd
In 2004 sprak heel Nederland er over; de Inktspecialist. Een groepje studenten ontdekte een gat in de markt en bood aan om lege inktcartridges bij te vullen. Nu, tien jaar later, is de Inktspecialist nog altijd een begrip in heel Leiden en omstreken.
David Bronkhorst is een van de initiatiefnemers en nog altijd zet hij zich vol passie in voor de Inktspecialist. Hij herinnert zich: ‘We zijn begonnen als studenten. Toen waren we de eerste hervullers van inktcartridges in Nederland. We begonnen aan een tafel en met een injectienaald en een pot met inkt. Dat hebben we langzaam uitgebreid tot een volwaardige winkel.’ En inderdaad, wie de zaak binnenwandelt, ziet direct een compleet geheel aan printers, fotocopiers, kabeltjes, cartridges, toners en alle toebehoren.
Om het tienjarig jubileum te vieren, pakt de Inktspecialist vanaf september flink uit. En doet dat maar liefst tien maanden lang. Bronkhorst ligt toe: ‘Onze core business is het hervullen van cartridges. Als je slechts een maand bijzondere kortingen geeft hierop, is het vervelend voor de mensen die net daarvoor een cartridge hebben laten vullen. Wij vinden dat al onze klanten van de jubileumaanbieding moeten kunnen profiteren. Die jubileumactie is onze dank naar onze vaste klanten toe.’
Ook het midden- en kleinbedrijf heeft de Inktspecialist in de afgelopen jaren ontdekt. Nieuwe inktpatronen zijn vaak niet goedkoop en dan kun je veel geld besparen met het bijvullen van de oude exemplaren. Als  enige inktcartridgehervuller van Leiden adviseert de Inktspecialist ook bij de aankoop van een printer. De ondernemers werken met maatschappelijk verantwoorde printers; ‘Dit zijn printers waarvan wij zeker zijn, dat ze op langere termijn in gebruik voordeliger zijn. En dat zijn dus niet alleen de duurdere printers’, adviseert Bronkhorst. Ook voor printerreparaties is de Inktspecialist het juiste adres.