Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

Etos Luifelbaan

Etos Gezond staat bij ons hoog in het vaandel.
Bevrijdingsplein 98 te Leiden, W: www.facebook.com/etosluifelbaan  
Nu zijn er nóg meer redenen om Etos van binnen te bekijken. Winkelmanager Sabine de Ru legt uit, waarom. ‘We hebben een speciale healthinrichting gecreëerd, als onderdeel van onze aanpassingen in het gezondheidsarrangement. Hierdoor hebben alle geneesmiddelen een goede plek gekregen en kunnen de klanten gemakkelijker de producten vinden.’ Hiermee past Etos zich aan de behoefte van de klant aan, want gezondheidsproducten zijn steeds belangrijker voor de consument.
Zo heeft Etos ook de populiare Etos Good Food producten en Etos Shakes. De Ru: ‘Etos Gezond staat bij ons hoog in het vaandel. Onze gezondheidsproducten zijn uitgebreid met allerlei theesoorten. Met onze producten geven we een perfecte combinatie om lekker en gezond te leven.’ Het goed opgeleide personeel kan daarnaast iedereen van uitstekend advies voorzien.
Ook de reformproducten zijn uitgebreid met lijnzaad en muesliachtige producten. Voor de feestdagen heeft Etos allerlei mooie producten in huis gehaald. Zowel voor de Sint als voor de kerstdagen. De Ru: ‘Wat dacht u van de Blond Amsterdam setjes en Little Diva setjes: deze zijn exclusief bij Etos verkrijgbaar!’ Voor iedere portemonnee is bij Etos iets te vinden. ‘Voor een paar euro hebt u leuke, verrassende cadeaus, die natuurlijk mooi ingepakt zijn.’
Kom naar de winkel voor de handdoekactie of de ‘Very Important Baby’ aanbieding. Like Etos op Facebook en win een productenpakket!