Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.000 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

Kwalitaria

Goed bezig zijn en genieten
Bevrijdingsplein 80a te Leiden, T: 071 576 7389, W: http://luifelbaan.kwalitaria.nl
De naam Kwalitaria zegt het al; hier worden alleen maar kwaliteitsproducten verkocht. Of het nu gaat om die overheerlijke hamburgers, ultralekkere friet of speciale kinderproducten. Speciaal voor de feestdagen heeft Kwalitaria een bijzondere actie: voor de top 3 van meest verkochte hamburgers wordt een voordeelkorting gegeven.
Voor de speciale prijs van 4,25 euro kunnen de Kwalitariabezoekers een Kwalitariaburger met de lekkerste tomatenrelisch bemachtigen. Of de Hollandse burger met heerlijke cheddar, ham en gebakken ei. En wat dacht u van de Herfstburger; met satésaus en gefrituurde uitjes?!  Al deze burgers bevatten 125 gram vlees en een biologische burgerbol. U bent dus goed bezig voor uzelf en voor de natuur.
De patat van Kwalitaria is ook bekend in de wijde omgeving. Het bedrijf heeft namelijk één boer (boer Jos) geselecteerd die speciaal voor hen aardappelen kweekt. Deze aardappelen worden gesneden tot patat van 12 millimeter dikte. En daarmee is de Kwalitaria in Leiden de enige zaak in Nederland die friet van deze dikte heeft.
Ook zit Kwalitaria op een goede locatie langs de doorgaande weg. Wie haast heeft kan zijn bestelling inladen in de auto. Thuisbezorgen kan ook, zolang je binnen 3,5 kilometer van de zaak woont. Op deze manier garandeert Kwalitaria dat de bezorgde producten ook etenswarm zijn. Geniet dus van de Kwalitariaproducten, met 100% rundvlees, plofvrije en biologische kippen en desgewenst ook halalproducten.