Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 april 2007

A-Snacks: catering voor evenementen

Sassenheim – A-Snacks heeft niet minder dan vijf snackwagens die worden ingezet op evenementen, zakenfeesten, buurtbraderieën en partijtjes. Of het nu gaat om een wagen die er eersteklas uitziet op een officiële gelegenheid of dat 40.000 mensen op een hardrockfeest moeten worden bediend: A-Snacks regelt het. Eigenaar Jeroen Zijlstra (30) heeft het bedrijf groot gemaakt en het is zijn lust en zijn leven.

‘We zijn met een eigen snackwagen begonnen op een vaste standplaats in Leiden: op het Kamerling Onnesplein bij station Lammerschans. Met onze mobiele snackwagens rijden we door het land en verzorgen we de catering voor bruiloften, automeetings, festivals en zijn we overal aanwezig waar eten en drinken nodig is.’ Bekende namen als de FNV, het Ajoc festival in Mijdrecht en de Heineken Music Hall kan A-Snacks tot zijn klanten rekenen, maar ook kleinere ondernemers en verenigingen maken graag gebruik van A-Snack’s diensten.

‘We hebben patat, poffertjes, beenham, buffetten, salades, bittergarnituur, softijs, frisdrank wijn, bier en andere alcoholische dranken: we bieden een totaalpakket aan op het gebied van catering. Kwaliteit, snelheid en service zijn bij ons sleutelwoorden. Bedrijven kunnen ons inhuren op uitkoopbasis of kosten per gebruiker: alles is bespreekbaar.’ Hij voegt hieraan toe: ‘Voor alle duidelijkheid: we kunnen ook luxe catering compleet verzorgen, zelfstandig of met een partner en onze resultaten spreken voor zich. We hebben nog nooit een klacht gehad en overal waar we geweest zijn, mogen we terugkomen.

Speciaal voor de lezers heeft Zijlstra een speciale aanbieding: Iedere klant die de Snackwagen bij station Lammerschans bezoekt met dit artikel, kan een patatje met saus naar keuze uitkiezen voor 0,50 eurocent. Voor meer informatie:
www.a-snacks.nl.