Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 april 2007

Stan van Noort: dé motorenspecialist


Lisse - Stan van Noort Motoren is al 23 jaar geleden opgericht en heeft in al die tijd duizenden mensen met het genot van het motorrijden laten kennismaken. Stan van Noort zelf geeft nog altijd leiding aan de zaak en staat klanten met advies en raad en daad terzijde.

Als enige zaak in de hele Bollenstreek heeft Stan van Noort het exclusieve dealerschap van Triumph. De eigenaar zegt hierover: ‘We zijn heel gespecialiseerd in Triumph motorfietsen. Het is een goed merk en we voorzien een grote toekomst voor Triumph. Alle modellen hebben we staan en de klant kan ook kiezen uit een brede collectie van onderdelen en kleding. Al deze dingen zijn optimaal voorradig.’

Hij vervolgt: ‘In Triumph zie ik een groeiend merk dat voldoet aan de huidige eisen van topkwaliteit. Dit merk ontplooit met de RAD-club ook regelmatig allerlei activiteiten met de dealers, wat weer voordelig is voor de Triumph-rijders.

Daarnaast heeft Stan van Noort ook allerlei modellen van Buell en Moto Guzzi staan: uitstekende merken die het rijplezier vergroten. De zaak heeft zich dan ook gespecialiseerd in gemotoriseerd vervoer: ‘Ik verkoop geen fietsen, maar wel alles wat omvattend is voor de motorfiets en bromfiets, zoals kleding en accessoires.’ Zowel nieuwe modellen als occasions zijn verkrijgbaar en daarnaast heeft het bedrijf regelmatig aanbiedingen in helmen en kleding.

Ook voor mensen die geen motor rijden heeft Stan van Noort een goed advies: ‘Ze moeten eens gauw langs komen, zo simpel is het. Kijk of je je bij ons thuis voelt en laat je goed van advies voorzien. Motorrijden is een heel andere beleving; je hebt vrijheid en rijdt anoniem over de weg. Met een auto is het moeilijk bewegen, maar een motorfiets is wendbaar en kan overal tussendoor.’

Voor meer informatie:
Stan van Noort Motoren
Hyacinthenstraat 20
2161 XP Lisse
T: 0252 417 481
F: 0252 420 314
W:
http://www.stanvannoort.nl/