Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

21 maart 2008

‘Pasen kan niet zonder vis’

Viswinkel Schuitemaker

SASSENHEIM – De viswinkel Schuitemaker is zeer bekend in Sassenheim en omgeving. Weinig mensen realiseren zich dat ze alweer drie jaar in het huidige pand aan de Oude Haven 3 gevestigd zijn. Aldert Kuyt, winkelchef, vertelt dat het personeel helemaal klaar is voor de komende feestdagen: ‘Pasen kan niet zonder vis!’

Jaarlijks houdt Schuitemaker speciale paasacties, zo legt Kuyt uit: ‘Uiteraard zijn al onze producten dagelijks vers. We hebben hele mooie zalmfilet met mosterd en tomaat; dat is heel gemakkelijk voor in de oven. Met Pasen wordt heel veel gebrunched en als voorafje zijn een aantal vissoorten heel geschikt om van te genieten, zoals zalm, paling en garnalen. Onze visschotel heeft zalmsalade als basis, met daaromheen allerlei kant- en klare hapjes, waardoor je het hele visassortiment op tafel krijgt. Deze visschotels zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar; van twee tot zestien personen.

De winkelchef geeft een paar tips om van het Pasen een waar visfeest te maken: ‘Probeer eens onze heel mooie voorgerechtjes van gegrilde tonijn met sesam sojadressing. Of wat dacht je van de tongfilet, gerold met zalm, voor in de oven. Dit kan als voorgerecht, maar ook als hoofdgerecht genuttigd worden.

Schuitemaker, Oude Haven 3, Sassenheim T: 0252 210151, E:
aldert.kuyt@tiscali.nl, W: www.schuitemaker-vis.nl.