Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

13 mei 2009

Dagelijks vers bereid eten in Oosterse sfeer

Ala Turko Brasserie – Restaurant

LEIDEN – Ala Turko is een klassiek Turks restaurant dat diverse Ottomaanse gerechten serveert die garant staan voor een heerlijke culinaire ervaring. Het sfeervolle restaurant heeft een strakke, eigentijdse inrichting, waarin authentieke details volop de aandacht krijgen.

Edmond Beljaars, sales manager, informeert: ‘We hebben heel goede chef-koks en zij bereiden dagelijks verse maaltijdgerechten voor, geheel volgens traditionele Ottomaanse recepten. Dit gezellige en rustieke restaurant ademt een Oosterse sfeer uit, waarbij het eten dagelijks vers wordt bereid. Dankzij de open grillkeuken in deze brasserie/restaurant kun je letterlijk zien hoe alles voor je neus op Turkse wijze wordt klaargemaakt.’

In de open keuken zijn inderdaad de chef-koks bij de grill aan het werk te zien met dagelijks verse Döner, gemaakt van eersteklas kalfsvlees. Daarnaast beschikt het restaurant over een grote barbecue, waarop verschillende vis- en vleesgerechten bereid worden en waaromheen men ook plaats kan nemen. Naast Mezeler (warme en koude voorgerechten), hoofdgerechten en maaltijdsoepen, is er ook een uitgebreide saladebar. De traditionele Ottomaanse recepten worden door de chef-koks ‘au bain Marie’ verwarmd en meerdere keuzes zijn mogelijk: vlees, vis of vegetarisch.

Ala Turko opende twee jaar geleden en is in de loop der tijd uitgegroeid tot het meest toonaangevende Turks restaurant van Leiden. Hygiëne, versheid van de ingrediënten, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan dan ook hoog in het vaandel. En dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Ala Turko een absolute aanrader om gezellig te komen eten. Of bezoek eens het brasseriegedeelte: neem een pittig kopje Turkse koffie of thee, al dan niet met een lekkernij erbij. Wilt u een bruiloft of partij organiseren op een echt originele locatie?: Neem dan contact op voor de speciale groepsarrangementen.
Voor meer informatie: Ala Turko Brasserie – Restaurant, Vrouwenkerkkoorstraat 2a, 2312 WP Leiden, T: 071 514 8417, E: info@alaturko.nl, W: www.alaturko.nl.