Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

13 mei 2009

Heerlijk genieten met een nieuw elan

Grand Café De Nachtwacht

LEIDEN – Twee maanden geleden zag een uniek Grand Café het levenslicht: De Nachtwacht. Op de muren zijn kunstwerken van Rembrandt aangebracht, opgaand in rustiek metselwerk en het Grand Café ademt de behaaglijke en natuurlijke sfeer uit van ruw hout en leer, in combinatie met warme aardetinten. Een grote, centraal gelegen bar biedt uitzicht op het restaurant en de aparte rookruimte die, zichtbaar door glaspanelen, de setting heeft van een gezellige bibliotheek. Het is de ideale locatie om in een ongedwongen sfeer een gezellige avond met vrienden te hebben, een hapje te eten voordat de film- of theatervoorstelling begint, of even bij te komen van een middagje shoppen.

Sales Manager Edmond Beljaars laat weten: ‘Grand Café De Nachtwacht is samen met het naastgelegen restaurant Rembrandt onderdeel van het Rembrandt Hotel, maar is zeker niet alleen voor de gasten. Steeds meer mensen weten ons te vinden om hier te genieten van een lekker ontbijt, heerlijk te lunchen of zich te vermaken met een drie- of viergangen diner. In het restaurant, dat binnenkort ook gebruikt kan worden als vergaderruimte hebben we 28 zitplaatsen en er zijn 50 zitplaatsen in het Grand Café.’

Het is puur genieten in De Nachtwacht. Niet alleen visueel, met uitzicht op de prachtige muurschilderingen, maar ook culinair. Dat is te danken aan chef-kok Willem Pasma, die zelf de lunch- en dinerkaart heeft samengesteld. Dankzij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen de bezoekers genieten van een heerlijke maaltijd tegen zeer schappelijke prijzen. Beljaars: “We organiseren ook lunches voor groepen van maximaal twintig personen en veel mensen genieten van de aparte rokersruimte binnen in dit gebouw. De vriendelijkheid van ons personeel dat een extra stuk aandacht geeft aan de gast wordt alom gewaardeerd. Met het Grand Café willen we nieuw elan geven aan de Beestenmarkt.’
Rembrandt Hotel Leiden, Grand Café De Nachtwacht, Nieuwe Beestenmarkt 10, 2312 CH Leiden, T: 071 514 4233, E: info@rembrandthotel.nl, W: www.rembrandthotel.nl.