Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 november 2009

Najaarsshow met glasoases

KATWIJK – De jaarlijkse najaarsshow van Oudshoorn & Van Egmond was zaterdag 31 oktober zeer succesvol. Vele tientallen bezoekers lieten zich informeren over het brede assortiment aan zonwering. De grootste belangstelling ging daarnaast uit naar de terrasoverkappingen en de glasoases.

Door Joep Derksen

Vol trots toont directeur Cees van Egmond dan ook de verschillende productreeksen aan de bezoekers. “We verwachten veel van de terrasoverkappingen: die zijn momenteel heel hot. Na terugkomst van vakantie realiseren de mensen zich dat zij het buitenleven willen doorvieren en dat kan met de terrasoverkappingen. Deze overkappingen zijn ook leverbaar als complete glasoase, dus met zijwanden, deuren en, indien gewenst, een heater. Wij hebben de expertise in huis om alles te installeren: als dit is afgerond is er sprake van een uitbreiding van het woongenot en een waardevermeerdering van de woning.”

Het doel van de najaarsshow is de mensen kennis te laten maken met de verschillende producten. Maar natuurlijk is er ook een najaarskorting aan verbonden, informeert Van Egmond: “Niet alleen is er een najaarskorting voor de buitenzonwering, ook hangen we de binnenzonwering tot en met december 2009 kosteloos op.”
Voor meer informatie: Oudshoorn & Van Egmond, Lageweg 23, 2222 AG Katwijk aan Zee, T: 071 402 2731, E: info@oudshoornenvanegmond.nl, W: www.oudshoornenvanegmond.nl.