Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 maart 2012

Dry Needling bij Fysiotherapie van der Meij in Leiderdorp

Winkelhof 1 Leiderdorp, T: 071 541 9874 / 071 528 0892

De meeste klachten, of ze nu chronisch zijn of niet, zijn vaak de uitkomsten van een verkeerd beweeg- en/of houdingspatroon. Het is dan zaak om niet alleen te begeleiden en/of te behandelen, maar ook te adviseren in de manier van algemeen dagelijks leven. Fysiotherapie van der Meij ondersteunt u op deze gebieden. Het bedrijf, eigendom van Alex en Roos van der Meij, met vestigingen in zowel Leiderdorp als Leiden, maakt furore met haar speciale Dry Needling fysiotherapie.

Fysiotherapie van der Meij onderscheidt zich op verschillende manieren: beide praktijken zijn gevestigd binnen sportcity. Daarnaast is Roos van der Meij een van de weinige fysiotherapeuten in de regio die masterspecialiste is in Dry Needling bij Hoofdpijn- en Kaakproblematiek. Van der Meij viert dit jaar het feit dat ze 12½ jaar bestaan; het succes is te danken aan hun filosofie.

Alex van der Meij: ‘Genezen is onafhankelijk maken. Als mensen zorgen dat ze fit blijven, kan het lichaam veel pijntjes zelf oplossen. Wij sturen mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en functioneren. Wij willen snel resultaat op zowel korte als lange termijn. Zo willen wij binnen 4-6x een goed resultaat hebben wat met dry needling vaak haalbaar is'.

Dry Needling is een fysiotherapeutische behandeling waarbij pijnlijke triggerpoints aangeprikt worden. Door deze stimulans krijgen de spieren een reflexbeweging waarna de spier zich weer kan ontspannen, wat dus meteen resultaat laat zien. Gebruik wordt gemaakt van naalden waar geen medicatie aan wordt toegevoegd. ‘Het heeft ook niets te maken met acupunctuur!’, verzekeren de eigenaren. Dry Needling valt onder de regeling fysiotherapie.

Fysiotherapie van der Meij is naast dry needling actief in sportfysiotherapie en revalidatie na operaties of ongevallen, maar ook bij blessures/overbelastingen en klachten bij of na zwangerschap. Kortom' Fysiotherapie van der Meij blijft in beweging'.

Voor meer informatie: www.fysiovdm.nl.