Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 september 2013

De Wit Mode

Warme stoffen met mooie kleuren zijn dé hit voor dit najaar
Vijf meiplein 112 – 114, T: 071 576 6020
LEIDEN – Al 41 jaar is De Wit Mode een begrip in Leiden en de wijde omtrek en al die tijd staan klantgerichtheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Vorig jaar nam Koen de Wit de zaak over van zijn ouders en de klanten worden als vanouds geholpen bij hun zoektocht naar een nieuwe outfit. Het najaar staat voor de deur en bij een nieuw seizoen hoort nieuwe avond- en gelegenheidskleding.
De eigenaar vertelt over wat populair is: ‘Dit najaar worden voornamelijk mooie, warme stoffen gedragen, met prachtige kleuren zoals petrolgroen, wijnrood, okergeel warme kobalt. Bovendien hebben we mooie, bedrukte luxe prints. Dit kunnen grafische printen zijn, maar ook stedenprinten en natuurprinten, zoals een afbeelding van een meer met een bos erbij.’ Ook in de onderstukken komt deze kleurvorming weer terug: petrolgroen, dark navy en warm aubergine.
De Wit Mode voert alleen de beste merken, zoals Another Woman, Betty Barclay, Gerry Weber, Michele, Taifun en Zerres. Maar ware modekunstwerkjes zijn ook de jassen van Creenstone, Milo en Fuchs Schmitt. ‘We hebben heel mooie dark navy en kobalt kleuren. Wol is hot. Poncho’s hebben we bijvoorbeeld in het legergroen, maar ook het traditionele zwart. Daarnaast hebben we camelkleurige en off-white jassen met fraaie kragen’, aldus De Wit. Nieuw in de zaak zijn de Save the Duck-jassen, gemaakt van eendvriendelijke dons. Dit zijn dunne jasjes die vooral in het tussenseizoen uitstekend draagbaar zijn. Bovendien zijn ze heel vriendelijk geprijsd.
Het unieke van De Wit mode is, dat alle merken en de kleding die in deze winkel te krijgen zijn, op elkaar afgestemd zijn. ‘Wij zorgen ervoor dat we een brede collectie hebben, die wij geheel op kleur kopen. Alles in onze winkel is met elkaar te combineren en dat is juist de kracht van De Wit Mode. Bij ons vind je geen merkenrekjes, maar je kunt de kleren van ieder merk met elkaar combineren.’
Zaterdag 28 september organiseert De Wit Mode een Betty Barclaydag, met modeshows van 10:00 tot 17:00 uur. Bij aankoop van een Betty Barclay artikel ontvangt de klant een leuke bijpassende Betty Barclayketting. W: www.dewitmode.nl.