Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 oktober 2013

Mom in Balance

LEIDEN – Het is belangrijk om niet alleen in de periode van je zwangerschap, maar ook daarna fit te blijven. En wat is er dan leuker om dit samen met andere vrouwen in de buitenlucht te doen? Dat is precies de reden waarom Andrea van Boxsel franchisenemer is van ‘Mom in Balance’.
Ze is volledig opgeleid als personal trainer. ‘Ik miste een mogelijkheid om als zwangere vrouw te sporten’, zo licht ze toe. ‘Daarom heb ik een opleidingscursus gevolgd om een “Mom in Balance trainster” te worden.’ Mom in Balance volgt een concept, waarbij binnen een uur een total body workout uitgevoerd kan worden. ‘Aan het einde van dat uur moet je het gevoel hebben, dat je elke spier gebruikt hebt’, lacht Van Boxsel.
‘Mom in Balance’ past zich aan het niveau van de dames aan. ‘Ik bekijk wat iedere vrouw kan en pas het programma daar op aan. Met maximaal 15 vrouwen per groep kan ik iedereen professioneel begeleiden.’ De personal trainer geeft drie soorten trainingen: de eerste  is de ‘zwanger workout’ voor alle aanstaande moeders. ‘Er is een opbouw die ik elke week hetzelfde doe. We werken met een elastieken band, waarmee je je eigen weerstand kunt bepalen. Iedere deelnemer kan haar eigen weerstand bepalen.’
Vanaf acht weken na de geboorte van het kind kan de moeder het programma ‘back in shape’ volgen, zodat haar conditie verbeterd wordt en haar bekkenbodem verstevigd. ‘Ze zijn bovendien een uur helemaal weg van alle hectiek van de  baby en krijgen energie van de vrouwen om zich heen.’ Zodra de conditie weer op peil is, kunnen de moeders doorstromen naar het programma ‘Mom in shape’.
‘De workouts zijn geschikt voor ieder sportniveau. De Zwangerworkout levert je een energiek gevoel op tijdens je zwangerschap. Je conditie wordt goed op peil gehouden. Je hebt minder last van zwangerschapskwalen en een voorspoedig herstel na de bevalling. Bovenden is er sprake van een gezonde gewichtstoename en contact met andere aanstaande moeders.’
Een gratis proefles is mogelijk; aanmelden kan via www.mominbalance.nl. Vul dan de code MOMPRF in.