Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 oktober 2013

Toolplaza Leiden

Mees Toxopeüsstraat 13, Leiden, T: 071 711 3434
Alle benodigdheden voor de aanleg en onderhoud van wegen, paden en doorgangen zijn te vinden bij Toolplaza Leiden. Dit zusterbedrijf van Steenplaza wordt geleid door Wesley Sloos en de deuren giingen maandag 7 oktober voor het eerst open. Voor de liefhebbers en professionals in wegenbouwartikelen is Toolplaza een waar paradijs.
Sloos is de afgelopen jaren volop actief geweest in de infrastructuur en heeft de fijne kantjes van het winkelvak geleerd bij Steenplaza. Samen met zijn medewerkers geeft hij professioneel advies aan iedereen die langs komt voor bijvoorbeeld de reparatie en verhuur van wegenbouwartikelen. Maar ook voor de reparatie van bijvoorbeeld trilmachines en motorzagen draaiend de experts van Toolplaza hun handen niet om. ‘Reparaties kunnen we direct en ter plekke uitvoeren’, zo informeert Sloos. ‘In onze zaak is altijd iemand aanwezig, die zich hiermee bezig kan houden.’ Voor zowel de echte professional als de ware klusser is dat goed nieuws, want zo kan het straatwerk op tijd af zijn.
Het mooie aan Toolplaza is, dat deze zaak niet alleen exclusief voor stratenmakers en wegenbouwbedrijven beschikbaar is. Ook consumenten kunnen er terecht voor allerlei zaken; of het nu een straathamertje is of een reeks afzethekken. Er zit geen bedrijf tussen, dus ook voor particulieren gelden de veel lagere groothandelsprijzen.
Speciaal voor de opening heeft Toolplaza, dat recht tegenover Steenplaza ligt, een prachtige en eenmalige aanbieding. Voor meer informatie: www.steenplaza-leiden.nl.