Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 november 2014

Vrouwfit

‘ De kilo’s vliegen er af’
Vijfmeilaan 20E te Leiden, W: www.vrouwfit.nl en www.facebook.com/vrouwfit
Wie wil er nou niet het stralende middelpunt zijn van het grootste familiefeest van het jaar? Vrouwfit kan er voor zorgen, dat binnen acht weken tijd de kilo’s er af vliegen en je slank de feestdagen in gaat. En dat allemaal dankzij een unieke combinatiee van een goede work-out en een Powerslim eetmenu.
Pieter Monster, mede-eigenaar van Vrouwfit laat weten; ‘We zitten nog een aantal weken tot de kerst en onze achtweekse cursus is uniek. We doen niet aan shakes of crashdiëten; dat is onverantwoord. Onze bewegingscoaches staan je bij om de trainingen op de juiste manier te doen. En de voedingscoaches helpen je met de Powerslimproducten: heerlijk koolhydraatarm en eiwitrijk eten. De combinatie heeft zich al bewezen, want we hebben er een gigasucces mee. Vooraf stel je een streefdoel vast en na acht weken heb je dat doel bereikt; of het nu tien kilo of 30 kilo is. Door de combinatie van sport en goed eten, vindt er extra verbrandign in je spieren plaats en vliegen de kilo’s er af.’
Wat ook heel fijn is; bij Vrouwfit zul je geen mannen om je heen zien, waardoor je je zorgen zou kunnen maken over hoe je er uit ziet. Monster: ‘We zijn er alleen voor dames en daarom hangt er een gemoedelijke en ontspannen sfeer.’ En na  een uur work-out kun je heerlijk ontspannen in de sauna; voor een all-inclusive abonnement van slechts 36,95 euro.