Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 oktober 2014

Pet’s Place

Alles voor uw geliefde huisdier
Vijfmeiplein 192 te Leiden, W: www.facebook.com/petsplaceleiden
Een bezoek aan Pet’s Place is altijd een feest. Sinds 30 juni is Stephanie Hartog eigenaar van Pet’s Place en ze voert haar werk met passie uit. Dat is ook geen wonder, want ze is het trotse baasje van drie honden, een papegaai, twee slangen en een paard.
Voor de klanten is Hartog geen onbekende, want in 2011 werkte ze al in de zaak, waar ook een speciale dierenapotheek in zit. Vanwege haar ervaring is Hartog gevraagd om de winkel over te nemen en haar ‘handtekening’ in de zaak is al goed te merken. Zo zijn er nieuwe stellingen gekomen met een uitgebreid assortiment van producten en is alles opnieuw ingericht.
Bij Pet’s Place kunt u terecht voor alle producten voor honden, katten, knaagdieren, vissen en reptielen. Bent u op zoek naar een hondenmandje, krabpaal, voeding, halsbandjes of houtvezels voor kippen en konijnen? Pet’s Place heeft het allemaal. Hartog: ‘We zijn de goedkoopste winkel in Leiden en omgeving waar het gaat om voedseldieren voor reptielen als krekels en sprinkhanen. Bovendien knippen we ook de nagels van konijnen en andere knaagdieren.’
De hele feestmaand lang heeft Pet’s Place leuke acties. Kijk hiervoor op: www.facebook.com/petsplaceleiden. En alle klanten krijgen een leuk kleinigheidje; proefzakjes van honden- en kattenvoeding. Speciaal voor Sinterklaas biedt Pet’s Place hondenletterkoeken aan, met de letter van uw geliefde huisdier.