Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 november 2014

De Vrolijke Noot

Topkwaliteit en de beste prijs
Woensdag en zaterdag aan de Nieuwe Rijn/Botermarkt, vrijdag bij winkelcentrum De Kopermolen
LEIDEN – Al meer dan 15 jaar staat Kevin Kerdijk en zijn team van De Vrolijk Noot klaar voor zijn klanten. Iedere dag met een lach, in weer en wind, helpt hij de mensen aan wat ze nodig hebben. Of het nu gaat om noten, pinda’s, zuidvruchten of een Japanse mix.
‘Ik ben nu al zes jaar eigenaar van De Vrolijke Noot en daarvoor voerde mijn vader de scepter. Het is fijn om te doen. Het lijkt voor de buitenstaander of je heel veel hetzelfde doet, maar toch is het iedere keer weer anders. Iedere dag is het weer een uitdaging om op het niveau te komen waar je wilt zijn.’ Hij lacht: ‘En het lukt ons ook iedere dag weer!’
Kerdijk: ‘Mijn vader en ik zijn de zaak in 1991 begonnen met één regel: “Houd je aan de basisregels. En die houden in: ‘De producten moeten goed zijn, goed te betalen zijn en de service en klant staan voorop”.’ Net als de vakmanschap overigens, of het nu gaat om de pinda’s, noten, zuidvruchten, Japanse mix, zaden of pitten (ook glutenvrij!). ‘We branden de noten zelf van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Elke dag weer. Het is het lekkerste wat er is en wij zijn de goedkoopsten. Kom naar De Vrolijke Noot voor de speciale aanbieding van de week: 15% korting op alle producten!