Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juni 2012

Brasserie Cronesteyn

Vlietweg 2, Leiden, T: 071 576 6930

Zomers genieten
LEIDEN – Met de heerlijke zomerdagen voor de boeg, is er geen betere plek om te vertoeven dan bij Brasserie Cronesteyn. Dit familiebedrijf zet zich al drie generaties in om de gasten heerlijk te kunnen laten genieten. Op het terras, waar maar liefst 180 mensen kunnen toeven, of in een van de twee brasserieruimtes. Een lekker afzakkertje nemen na een wandeling door het Park Cronesteyn of het gebruiken van de fietsroute waar de brasserie naast ligt.

Vijf jaar geleden onderging Cronesteyn een complete metamorfose en sinds die tijd gaat de horecagelegenheid als Brasserie verder. Ronald Overdevest is niet alleen eigenaar, maar ook chef-kok. Samen met zijn team verzorgt hij de gasten een heerlijke lunch, diner of feest. Overdevest heeft zijn kookkunsten gespecialiseerd naar de Franse en Mediterrane keuken. Ėn; met een vleugje Oosterse invloed.

Op 7 juni is het weer zo ver; dan gaat eindelijk het nieuwe haringseizoen weer van start. Twee weken lang pakt Brasserie Cronesteyn alles uit, zodat de gasten kunnen genieten van de overheerlijk nieuwe haring. Dankzij de goede contacten van de familie Overdevest, weten de gasten zeker dat de beste haring bij Cronesteyn te vinden is.

Waarin onderscheidt Brasserie Cronesteyn zich van andere zaken? Overdevest hoeft er niet lang over na te denken. ‘We bieden een constante kwaliteit. Bij ons komen de mensen niet alleen om te eten, maar ook om aan de bar te borrelen of te relaxen op het terras. Dat terras is overigens ook apart te boeken voor feesten en partijen. Bovendien hebben we een ruime parkeergelegenheid.’

Brasserie Cronesteyn staat ook bekend om het feit dat er altijd tien wisselende wijnen open staan, die per glas besteld kunnen worden. In juni is een Duitse Riesling de Wijn van de Maand. Een uitstekende keuze, want het is een lekkere zachte wijn; zeer geschikt voor de warme junimaand. En in de wetenschap dat het aspergeseizoen nog tot 20 juni doorloopt bij Brasserie Cronesteyn, is er maar één conclusie te trekken: Brasserie Cronesteyn is ‘the place to be’!