Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juni 2012

Genieten bij Mazen’s


Herenstraat 46, 2313 AL Leiden, T: 071 514 4188

LEIDEN – Eetsalon Mazen’s is de absolute top waar het gaat om kwaliteit, netheid en klantvriendelijkheid. Sinds de eigenaar in 1996 de deuren open deed van de eetsalon met gerechten die gemaakt zijn op basis van Syrische kookspecialiteiten, is de faam van de zaak enorm gegroeid. En de volgende generatie helpt al enthousiast mee in deze familiezaak.

De mensen komen met plezier naar Eetsalon Mazen’s en niet alleen vanwege de kookkunsten. De kwaliteit is er top en altijd is de zaak schoon en netjes; voor iedere klant is er een vriendelijk woord. In de zaak zelf is er ruimte voor 34 zitplaatsen en aan de stijlvolle bar zijn ook zitgelegenheden aanwezig. Er is een ruime keuze aan schotels, broodjes en specialiteiten – al dan niet halal.

De Kapsalon bijvoorbeeld: patat met shoarma, salade, sauzen en gesmolten kaas. Maar ook de zelfgemaakte spareribs zijn een aanrader; dankzij de eigen kruiden en marinadesaus. En voor de mixed grill krijg je echt waar voor je geld. De shoarmaschotels zijn ware kunstwerken, waar onder het genot van een drankje uitgebreid mee getafeld kan worden. Steeds meer mensen weten dat de zaak ook afgeboekt kan worden voor (verjaardags)feestjes en partijen. En op aanvraag maakt het team van Eetsalon Mazen’s hun heerlijke specialiteiten uit het Midden-Oosten!

Eetsalon Mazen’s verzorgt ook de catering bij particulieren en bedrijven in Leiden en de regio. Reservering is hiervoor noodzakelijk. Een groot succes is eveneens de bezorgservice van Eetsalon Mazen’s: ‘Onze bezorgdienst gaat per auto in een afgesloten doos. Hierdoor blijft het eten lekker warm wanneer wij de bestelling naar een huis of bedrijf brengen’, zo laat Shaher Fakhani weten. Bij een bestelling van minder dan 25 euro moet 4 euro aan bezorgkosten in rekening gebracht worden, maar vanaf 80 euro wordt het eten gratis bezorgd.

Voor meer informatie: www.eetsalonmazens.nl.