Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

06 juni 2012

Fromagerie du Patron

Irislaan 71, Oegstgeest, T: 071 523 7400

Beste speciaalzaak

OEGSTGEEST – Fromagerie du Patron is een speciaalzaak in onder meer kaas, vleeswaren, noten, wijnen en delicatessen. Dit kwaliteitsbedrijf heeft de ambitie om tot ‘Beste Speciaalzaak van Nederland’ uitgeroepen te worden. Daarom heeft eigenaar Michel van der Burg zijn zaak aangemeld voor de gelijknamige competitie.

De komende maanden bezoeken juryleden en mystery guests de authentieke speciaalzaak. De hele winkel wordt bij deze bezoeken dan kritisch bekeken; niet alleen de mate van service, netheid en klantvriendelijkheid. Ook andere details, tot aan de vorm van de slalepels toe, worden streng beoordeeld. Van der Burg: ‘We zijn al eens uitgeroepen tot ‘Beste Buitenlandse Kaasspecialist’ en ‘Beste Vleeswarenspecialist’ en gaan ook dit jaar weer voor de prijzen. De bekendmaking is in november en we hebben er alle vertrouwen in dat we dan goed zullen scoren.’

Fromagerie du Patron maakt ook op ander gebied mooie ontwikkelingen door, zo laat Van der Burg weten: ‘Met een aantal versondernemers zijn we bezig om internetverkopen van versproducten op te starten. Dat gaat het om levensmiddelen van de Oegstgeestse slager, bakker, groenteboer, vishandel en kaasverkoper. De website www.oegstgeestvers.nl gaat op 1 juli van start. De koeien dartelen inmiddels weer in de wei en dat is goed nieuws voor de consument. Immers, het verse gras dat de koeien eten, wordt omgezet in heerlijke melk en van die melk wordt de speciale graskaas gemaakt.

Speciaal voor het EK biedt Fromagerie du Patron voetbalchocolaatjes aan. Op zoek naar een bijzonder cadeau voor vaderdag? Bezoek Fromagerie du Patron voor de cadeaupakketten met wijn, noten en koffie. Sinds enige tijd kunnen de klanten hier ook terecht voor de speciale Simonsig wijnen uit Zuid-Afrika. Van der Burg: ‘We hebben witte en rode wijnen, maar ook rosé. Dit zijn wijnen die perfect passen bij de kaas, maar waar ook heerlijk van genoten kan worden bij de barbecue of in het zonnetje.’